Nyheder

Vi har stadig ledige borde i perioden.

Nye retter på kortet – Juni 2023 SANCKS Østers • Yam • Glaskål • Agurk Østers • Fermenteres Tomatjuice Retter Rimmet Kulmule …

Se vores nye retter på kortet, der kan tilfredsstille enhver smag. Besøg vores restaurant og oplev en verden af kulinariske lækkerier!

Take Away i København Hvis du er på udkig efter en lækker take away i København, er Restaurant Rebel det perfekte valg …

Private dining i København og områder Er du på udkig efter en unik og intim spiseoplevelse i København? Så er private dining …

Oplev gourmetrestaurant i København. Vores restaurant byder på en imponerende madoplevelse, nøje udvalgt vin og fremragende service.

Spændende nye drinks fås nu på Restaurant Rebel! De nye cocktails byder på forfriskende smagsoplevelser, der vil give din madoplevelse et løft.

Restaurant Rebel tilbyder nu en lækker frokostmenu. Forkæl dig selv med smagfulde retter, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg. Book dit bord i dag, og oplev et kulinarisk eventyr på Rebel.

Oplev den kulinariske magi af Michelin restaurant i København. Forkæl dig selv med udsøgte gourmetkreationer lavet af topkokke, nyd en uforglemmelig madoplevelse.

Prøv vores signaturret tatar af okse med friske urter og syrlige solbær, som du kan spise på stedet eller medbringe til afhentning. Forkæl dig selv med denne lækre ret!

Se vores nye retter på kortet, der kan tilfredsstille enhver smag. Besøg vores restaurant og oplev en verden af kulinariske lækkerier!

Opdag placeringen af Restaurant Rebel i København K! Besøg os for en lækker madoplevelse i hjertet af byen.