Vores signaturret: Tatar af okse

Hvis du leder efter den bedste tatar i København, behøver du ikke lede længere end Restaurant Rebel. Vores signaturret, tatar af okse, er en af ​​vores mest populære retter på menuen og tilbyder en smagfuld og autentisk tataroplevelse.

Tatar af Okse

med Syltede Ribs · Urtemayo · Sennep · Karse

Lad mig præsentere dig for vores signaturtatar (hvis du aldrig har hørt om den!)

Oksekødstatar er stjernen i showet, krydret til perfektion med en blanding af urter og sennep. Oksekødet er mørt og smagfuldt med en fed, kødfuld smag, der afbalanceres perfekt af de andre ingredienser. Vi er stolte af at servere den bedste tatar i København, og vi sikrer os altid, at vores ingredienser er af højeste kvalitet for at give vores gæster den bedste smagsoplevelse.

Tatar Af Okse · Syltede Ribs · Urtemayo · Sennep · Karse

Røde solbær er spredt ud over hele retten og tilfører en sød og syrlig smag, der supplerer oksekødet på smukkeste vis. Urtekomponenterne i retten kommer i form af en duftende og frisk blanding af finthakkede urter, der giver et smagsudbrud og en dejlig aroma.

En klat sennep giver retten en lille smule varme og syre, som afrunder smagen og forbedrer den samlede smagsoplevelse. Til sidst giver et drys af fine karseblade retten en sprød og forfriskende konsistens, hvilket gør den til en vellavet og tilfredsstillende kulinarisk oplevelse.

Selvom vores tatar er en signaturret på vores menu, er den også tilgængelig som en del af vores take away-menu. Du kan nemt bestille vores lækre tatar og andre retter fra vores restaurant til at nyde i dit eget hjem eller på kontoret. Vi vil gerne gøre det nemt for vores gæster at få vores mad, uanset hvor de er. Tjek vores takeaway-menu!

Hvis du er på udkig efter en lækker frokost i København, kan du også prøve vores tatar som en del af vores frokostmenu i vores restaurant. Som en af de bedste frokostrestauranter i København, tilbyder vi en bred vifte af retter, herunder vores lækre tatar, der vil tilfredsstille dine frokostbehov.

Så uanset om du vil prøve vores signaturret tatar af okse i vores restaurant eller som take away i København, er Restaurant Rebel stedet at gå. Vi lover, at vores tatar er en oplevelse, du ikke vil glemme.

Vi er glade for at...

..tilbyder dig en virkelig rebelske madoplevelse i en behagelig og uhøjtidelig atmosfære.

Billedet viser en ret, der består af kammuslinger, kaviar og agurk.