Menu & A la Carte
Menu
REBELSK AFTEN 750
Start senest kl. 20.45
Forudbestilling af denne menu anbefales ved bookinger 1. seat fredag & lørdag, da 2. seat kan være fyldt, og dermed er det ikke muligt at bestille den på aften. Skriv i kommentarfeltet når reservationen fortages
APPETIZER
Østers · Peberrod · Dildolie & Agurk
Tatar af Kammusling · Crème Fraiche & Puffet Kartoffel
Røget Laks · Persille · Ponzu & Sprød Pani Puri
Vaffel · Jamon Iberico · Aioli & Vesterhavsost
Gravad Okse · Pistacie · Peberemulsion & Sprød wonton
RETTER · Retterne er menu størrelser
Krabbebisque · Kammusling · Æble · Fennikel · Urteolie & Boghvede
Bagt Torsk · Blomkålspuré · Brændt Porre · Pancetta & Muslingefumé
Stegt Andebryst · Andekroket · Rødbede · Svampepuré · Sauce Gastricque & Julekrydderier
Rebelsk Banana Split · Jordbærsorbet · Rom · Nødder & Vaniljeskum
TILKØB TIL MENU
10g Rossini Gold Selection Caviar & Sort Trøffel
245
Ekstra Ret: Tatar af Sashi Okse eller 4 stk. Europæiske Oste
110/125
VINMENU
COMFORTABLE: 1 Glas La Perle Noire & 4 Glas Vin
650
UNCONTROLLABLE: 1 Glas Champagne · 1 Glas La Perle & 4 Glas Opgraderet Vin
995
A LA CARTE
SNACKS
Østers · Peberrod · Dildolie & Agurk
2 stk. 90
Tatar af Kammusling · Crème Fraiche · Puffet Kartoffel & Rossini Gold Selection Caviar
2 stk. 140
10g/30g Rossini Gold Selection Caviar · Vafler 2/6 stk. · Løg & Crème Fraiche
255/650
Røget Laks · Persille · Ponzu & Sprød Pani Puri
2 stk. 70
Torskekroket · Wasabi & Jalapenos
2 stk. 50
Kyllingekroket · Trøffelemulsion & Sort Trøffel
2 stk. 70
Vaffel · Jamon Iberico · Aioli & Vesterhavsost
2 stk. 70
Gravad Okse · Pistacie · Peberemulsion & Sprød wonton
2 stk. 50
VODKACAVIAR
Iskold Vodka & Rossini Caviar
100
RETTER
30g Rossini Gold Selection Caviar · Vafler 6 stk.· Løg & Crème Fraiche
650
Krabbebisque · Kammusling · Æble · Fennikel · Urteolie & Boghvede
195
Bagt Torsk · Blomkålspuré · Brøndt Porre · Pancetta & Muslingefumé
195
Jamon Iberico · Syltede Perleløg · Olivenolie & Ristet Brød
135
Signatur Tatar af Sashi Okse · Ribs · Mayo · Sennep · Malt & Karse
135
Stegt Andebryst · Andekroket · Rødbede · Svampepuré · Sauce Gastricque & Julekrydderier
235
Flat Iron Steak · Kejserhatte · Confiteret Hvidløg · Hasselback Kartoffel · Tyttebær & Sauce Bordelaise
250
4 stk. Europæiske Oste · Ristet Maltbrød & Sødt
145
Pistacieis · Olivenolie & 10g Rossini Gold Selection Caviar
250
Rebelsk Banana Split · Jordbærsorbet · Rom · Nødder & Vaniljeskum
145
EKSTRA TILBEHØR
Rossini Gold Selection Caviar 10g/30g
225/600
Sort Trøffel
55
dinner week
10/10 - 19/10
MENU 675
APPETIZER
Tatar af Kammusling · Crème Fraiche & Puffet Kartoffel
Torskekroket · Wasabi & Jalapenos
Sprøde Tapioka · Urte Dust & Persilleemulsion
Kyllingekroket · Karse & Trøffelemulsion
Vietnamesisk Meatball · Sesam & Koriandercreme
RETTER · Retterne er menu størrelser
Krabbebisque · Stegt Reje · Tomater · Basilikum & Boghvede
Helstegt Oksestriploin · Knoldselleripuré · Hasselback Kartoffel & Trøffelsauce
Rebelsk Banana Split · Jordbærsorbet · Chokolade · Hasselnødder & Dulce de Leche
TILKØB TIL MENU
10g Rossini Gold Selection Caviar
235
Sort Trøffel
60
Ekstra Ret: Signatur Tatar af Sashi Okse
125
Ekstra Ret: 4 stk. Europæiske Oste
125
FØDEVAREALLERGIER
Har du allergi bedes du informere restauranten min. 24 timer før ankomst.
Vi kan dog ikke imødekomme svære allergier, laktose og vegetar.