Menu & A la Carte
SEAFOOD FESTIVAL MENU
16 maj - 25 maj
725 pr. person
Fra fredag den 16 maj til søndag den 25 maj er der SEAFOOD FESTIVAL. Vi har dermed lavet en dejlig SEAFOOD MENU, som vi servere alle dage under festivalen. Det vil derfor ikke være muligt at bestille a la carte eller Rebelsk Aften.
APPETIZER
Tatar af Kammusling · Citron · Sprød Wonton & Rossini Black Label Caviar
Sprød Blinis · Laks & Purløg
Sprøde Tapioka · Dild Dust & Østersemulsion
Torskekroket · Wasabiemulsion & Sylte Jalapenos
Vaffel · Trøffelemulsion · Vesterhavsost & Sommertrøffel
RETTER
Krabbebisque · Stegt Rejer · Tomater · Thai Basilikum & Boghvedekerner
Bagt Torsk Fisk · Asparges · Kartoffel · Kernemælkssauce & Rossini Caviar
Rabarbersorbet · Hvidchokoladeganache · Karamelliseret Nødder & Dulce de Leche
TILKØB TIL MENU
10g/30g Rossini Black Label Caviar
195/550
Ekstra Ret: 4 stk. Europæiske Oste
100
Menu
Fra fredag den 16 maj til søndag den 25 maj er der SEAFOOD FESTIVAL. Vi har dermed lavet en dejlig SEAFOOD MENU, som vi servere alle dage under festivalen. Det vil derfor ikke være muligt at bestille a la carte eller Rebelsk Aften.
REBELSK AFTEN 725
Start senest kl. 20.45
Forudbestilling af denne menu anbefales ved bookinger 1. seat fredag & lørdag, da 2. seat kan være fyldt, og dermed er det ikke muligt at bestille den på aften. Skriv i kommentarfeltet når reservationen fortages
APPETIZER
Østers · Peberrod · Dildolie & Agurk
Tatar af Kammusling · Creme Fraiche & Sprød Wonton
Vaffel · Jamon Duroc · Aioli & Vesterhavsost
Gravad Okse · Peberemulsion · Pistacienødder & Sprød wonton
Vietnamesisk Meatball · Sesam & Koriandercreme
RETTER · Retterne er menu størrelser
Krabbebisque · Rejer · Tomater · Basilikum & Boghvedekerner
Bagt Torsk · Persille · Kartoffel · Glaskål · Ørredrogn & Kærnemælkssauce
Farseret Kylling · Selleri · Pastinak · Estargon · Kyllingeskind · Tyttebær & Sommertrøffel
Æblesorbet · Hvid Chokolade Ganache · Karamelliseret Nødder & Dulce de Leche
TILKØB TIL MENU
Rossini Black Label Caviar & Sommertrøffel
175
Ekstra Ret: Tatar af Okse eller 4 stk. Europæiske Oste
100
VINMENU
COMFORTABLE: 1 Glas La Perle Noire & 4 Glas Vin
625
UNCONTROLLABLE: 1 Glas Champagne · 1 Glas La Perle & 4 Glas Opgraderet Vin
950
A LA CARTE
Fra fredag den 16 maj til søndag den 25 maj er der SEAFOOD FESTIVAL. Vi har dermed lavet en dejlig SEAFOOD MENU, som vi servere alle dage under festivalen. Det vil derfor ikke være muligt at bestille a la carte eller Rebelsk Aften.
SNACKS
Østers · Peberrod · Dildolie & Agurk
2 stk. 90
Tatar af Kammusling · Creme Fraiche · Sprød Wonton & Black Label Caviar
2 stk. 120
10g Rossini Black Label Caviar · Vaffel 2 stk. · Løg & Crème Fraiche
245
Sprøde Flæskesvær & Persilleemulsion
40
Kyllingekroket · Trøffelemulsion & Sommertrøffel
2 stk. 70
Vaffel · Jamon Duroc · Aioli & Vesterhavsost
2 stk. 70
Gravad Okse · Peberemulsion · Pistacienødder & Sprød wonton
2 stk. 50
Vietnamesisk Meatball · Sesam & Koriandercreme
2 stk. 50
VODKACAVIAR
Iskold Vodka & Rossini Caviar
100
RETTER
30g Rossini Black Label Caviar · Vaffel 4 stk.· Løg & Crème Fraiche
595
Krabbebisque · Rejer · Tomater · Basilikum & Boghvedekerner
165
Jamon Iberico · Ristet Brioche & Olivenolie
135
Signatur Tatar af Okse · Ribs · Mayo · Sennep · Malt & Karse
125
Bagt Torsk · Persille · Kartoffel · Glaskål · Ørredrogn & Kærnemælkssauce
175
Farseret Kylling · Selleri · Pastinak · Kyllingeskind · Estargon ·
Tyttebær & Sommertrøffel
225
4 stk. Europæiske Oste · Ristet Maltbrød & Sødt
135
Æblesorbet · Hvid Chokolade Ganache · Karamelliseret Nødder & Dulce de Leche
145
Donut · Vaniljeis · Dulce de Leche & Chokoladesauce
125
EKSTRA TILBEHØR
Rossini Black Label Caviar 10g/30g
195/550
Sommertrøffel
40
FØDEVAREALLERGIER
Har du allergi bedes du informere restauranten min. 24 timer før ankomst.
Vi kan dog ikke imødekomme svære allergier, laktose og vegetar.