Rebel åbner til frokost!

Leder du efter en lækker frokostrestaurant i København? Så er Rebel det perfekte sted for dig. Vores restaurant, beliggende midt i København, åbner nu op for frokostservering og tilbyder en bred vifte af velsmagende retter til at tilfredsstille dine frokostbehov.

Rebel er uden tvivl en af de bedste frokoststeder i København. Vi har en central placering i København K og tilbyder en af de bedste frokoster i byen. Så hvis du leder efter en god frokost i København, er Rebel det oplagte valg. Vi har også løbende tilbud på vores frokostmenu, så hold øje med vores hjemmeside for at få de bedste tilbud på frokost i København.

Menu

Hvis du leder efter den bedste frokost i København, har Rebel det, du søger. Vores menu indeholder et udvalg af retter, fra klassisk danske ingredienser. Vi er stolte af at tilbyde den bedste frokost i København og vores passion for god mad og højkvalitets ingredienser skinner igennem i hver enkelt ret.

Kombiner din egen 2 eller 3-retters menu

Rebel tilbyder frokost tilbud i  København. Den tre-retters menu, som omfatter en forret, hovedret og ost eller dessert, koster 375 pr. person eller vælg 2-retters menu for 295 pr. Du kan også sammensætte din egen tre- eller to-retters menu, så du har fleksibilitet til at blande og matche dine yndlingsretter.

Først har vi den pocherede torsk. Den delikate fisk er tilberedt til perfektion og serveres med et potpourri af persille, spinat og krydderurter. Retten er løftet med en smagfuld muslingesauce, som du helt sikkert vil bede om mere.

Hvis du er i humør til noget kødfuldt, kan du prøve Tartare of Beef. Retten består af finthakket, råt oksekød, serveret med syltede solbær, urtemayo, sennep og karse. Det er en perfekt balance mellem smag og teksturer.

Dernæst har vi Vol-Au-Vent, en klassisk fransk ret, som har fået et moderne twist. Retten er fyldt med mør kyllingekonfekt, bønner og sprødt kyllingeskind, der toppes med en fyldig sauce blanquette.

Til hovedret skal du prøve Striploin of Beef. Det saftige oksekød serveres med cremet selleripuré, sprød ramsløg og kartoffel, alt sammen toppet med en fyldig og smagfuld sauce bordelaise.

Hvis du er på udkig efter en let og forfriskende ostemad, kan du vælge 4 stk. Danske oste serveret med ristet brød og hasselnødder er et must-try. Det er en perfekt kombination af smag og teksturer.

Til sidst kan du forkæle dig selv med Mocha Ice Cream, en dejlig dessert, der helt sikkert vil tilfredsstille din søde tand. Isen serveres med en kombination af vanilje, praline og karamel, hvilket skaber en smuk blanding af smagsoplevelser.

Åbningstider for frokost

Spændende nyheder for madelskere i byen! Den længe ventede Restaurant Rebel er endelig åben til frokost torsdage og fredage fra kl. 12.00 til 14.30 (køkkenets åbningstider). Restauranten lukker SENEST kl. 15.30.

Vi er glade for at...

..tilbyder dig en virkelig rebelske madoplevelse i en behagelig og uhøjtidelig atmosfære.

Billedet viser en ret, der består af kammuslinger, kaviar og agurk.