Nytårsaften & Takeaway

NYTÅRSMENU
m. Caviar 
· Hummer & Trøffel

SNACKS
Østers · Agurk · Stikkelsbær
Hummersalat · Black Label Caviar · Sprød Wonton
Sprøde Tapioka · Persilleemulsion
Rösti · Serrano · Trøffel
Æbleskiver · Sort Sesam · Trøffel

SURDEJSBRØD & RØRT SMØR

RETTER

HUMMERBISQUE & STEGT DANSK HUMMER
Bagt Torsk · Porre · Ramsløgsolie · Boghvedekerner

SIKA HJORTE CARPACCIO & GOLD SELECTION CAVIAR
Syltede Ribs · Marv · Hasselnødder · Peberrod

OKSEMØRBRAD URUGUAY
Bøgehatte · Gulerod · Skalotteløg · Peber-Bordelaise

REBELSK CHOKOLADEBOMBE
Chokolade 
· Chokolade · Praline · Mandarin

 1150 pr. person
 

VINMENU
NV Réserve Brut, Thierry Fournier, Champagne
2021 La Perle Noire, Ocre Rouge, Languedoc
2020 Riesling Oak Barrels, Weingut Wolf, Pfalz
2020 Bogan in Bogandy, Mark Haisma, Bourgogne
2021 Guidalberto IGT, Tenuta San Guido, Toscana
2013 Colle Del Re Passito, Umberto Cesari, Emilia Romagna

850 pr. person
Eller gå på opdagelse i vinkortet

Reservation kan foretages til Rebel via www.restaurantrebel.dk eller book direkte via vores online dinnerbooking.
Der kan reserver fra kl. 18.00 – 19.30 Senest. 
Middagen tager ca. 3 timer og vi siger tak for besøget og ønsker alle et godt nytår senest kl. 23.00

 

MENU

3 SNACKS & 3 RETTER

SNACKS
Sprøde Tapiokachips · Shichimi · Sort Sesam Mayo

Rørt Tatar af Okse · Wontontærte · Karse

Andekroket · Æblemayo

RETTER
HUMMERBISQUE & BAGT TORSK
Porre 
· Dild · Ramsløgolie · Boghvedekerner

OKSEFILET & PEBER BORDELAISE
Bagt Skalotteløg 
· Gulerodspuré · Bøgehatte

REBELSK CHOKOLADEBOMBE
Chokolade Cremeux 
· Chokolade Bavoire · Chokolade Crumble · Praline

TILBEREDNING 
Her er fremgangsmåde til tilberedningen.

Allerførst, så skal man lige tjekke om alt er der.
Vi pakker det hele efter vores system grundigt, men fejl kan ske, når vi skal pakke til mange.
Næsten alt skal på køl og tages ud ca. 30-60 min. før man starter tilberedningen. Tapioka, wonton tærtebund og
Chokolade crumble skal ikke på køl. 
Vi har delt menuen i 6 gruppe-nr. Snacks har nr. 1-2-3, Forret nr.4, Hovedret nr. 5 og Dessert nr. 6.
Dvs. alle emballage med samme nr. er til 
samme servering/retter.
Stegeolie og smør er det eneste der kræves.

 1: SPØDE TAPIOKA Skal ikk på køl.
Tapioka er drysset med Shichimi (Chilimix)og er klar til at spise. Sort Sesammayo er i en lille rund bøtte.

 2: Andekroket
Andekroket er færdig tilberedt og skal kun varmes op i ovnen på 180 i ca. 5 min.  tÆblemayo er i en lille rund bøtte.

 3: RØRT TATAR
Tatar er rørt og klar til at spise. Den skal tage den ud fra køl ca. 10-15 min. inden serveringen.
1 skefuld (ca. 20 gr.) tatar kommes på Wonton Tærte og dækkes med noget Karse.

CAVIAR – hvis man har bestilt.
Kan anrettes på Tapioka og Torsk, eller nydes alene til champagne/bobler eller iskold Vodka shot.

½ DANSK HUMMER – hvis man har bestilt.
Hummer tages ud fra køl er pocheret og skal steges kort på en meget varm pande med olie. Hummer tages ud fra køl ca. 30 min inden tilberedning. Når panden med olie er meget varm, kommes Hummer på i ca. 15 sek. herefter en klat smør og steges videre i 15 sekunder mere. Får Hummer for længe kan de virke seje, så hellere undertilberedt. Hummer er til forret.

 4: BAGT TORSK & HUMMERBISQUE
Torsk er saltet og med smør skal på en ildfastfad og i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 5 min.
Hummerbisque fungerer som en skummende sauce. Den kan varmes i en lille gryde og skummes med
en stavblender eller piskeris. Pas på den ikke koger over
Porre eri runde bøtte/bøtter (2 pers. pr. bøtte) og er færdig tilberedt og varmes
nemmest i en mikroovn i ca. 1 min. Låg kan ikke tåle mikro.
Porre kan også varmes i en lille gryde på medium varme
uden stege olie
eller smør, der er smør i porrepuré. Pas på den ikke brænder på ved for høj varme.
Ramsløgsolie er i en lille rund bøtte (4 pers. pr. bøtte) 
Dild i en lille rund bøtte til pynt.

Anretning: Bagt Torsk anrettes på en varm dyb tallerken med Ramsløgsolie og Boghvedekerner (4 pers. pr. bøtte).
En skefuld porre lægges ved siden af. Pyntes af med Dild, herefter kommes den skummende Bisque over Torsken.
Tallerken kan varmes i ovnen inden anretningen.

 5: OKSEFILET
Oksefilet krydres med salt og brunes på en varm pande med olie i ca. 1 min. på hver side. Der må gerne være en god stegeskorpe.
Herefter skrues der ned for varmen og tilsæt en klat smør og evt. et par fed hvidløg. Kødet steges videre
i ca. 3 min. hvor det vendes hver 30 sek. Kødet skal hvile i ca. 5 min.
Bagt Skalotteløg er for tilberedt og skal i forvarmet ovn på 180 grader i ca. 4-5 min.
Peber Bordelaisesaucen er i runde bøtte/bøtter (2 pers. pr. bøtte)
Saucen koges op i en lille gryde tilsæt Bøgehatte og hakket Skalotteløg lige før servering.
Bøgehatte og hakket Skalotteløg er i samme runde bøtte (4 pers. pr. Bøtte)
Gulerodspuré er for tilberedt og varmes op i en lille gryde eller i en mikroovn, mens kødet trækker.

Anretning: Varm en middagstallerken i ovnen inden anretning. Kødet kan skæres ud i skiver eller som en steak.
Placer kødet lidt til venstre af centre af tallerken, en pæn skefuld af puréen med en spiseske og
placer på den anden side af kødet, herefter de bagte løg. Pynt med noget Brøndkarse.
Saucen kan serveres ved bordet.

6: CHOKOLDEBOMBE
Desserten er klar til at spise direkte fra bøtten. Vi anbefaler at komme desserten på frost i 15 min. inden serveringen.
Chokolade Crumble er i runde bøtte/bøtter (2-3 pers. pr. bøtte) drysses på.

 TUSIND
TAK FOR BESTILLINGEN

GOD
FORNØJELSE & GODT NYTÅR

Det kræver kun, at du gør følgende:

– Bestiller min. 2 menuer.
– Bestiller dine menuer og eventuelt tilkøb af caviar og hummer senest den 29. december.

– Bestil via vores online dinnerbooking eller via mail info@restaurantrebel.dk med antal, navn og mobil nr. hvorefter du modtager en bekræftelse og information om betaling. 
– Afhenter dine menuer den 31. december mellem 11.30 og 14.30. 

Til gengæld sørger vi for, at du modtager en grundig beskrivelse af, hvordan du tilbereder din menu per mail.

Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan imødekomme særlige ønsker ift. allergener som glutenfri, laktose, pescetar, vegetar, veganer, mm.

Vi forbeholder os desuden muligheden for, at der kan være udsolgt inden bestillingsfristens udløb.