Nytårsaften & To Go

NYTÅRSMENU
m. Caviar 
· Hummer & Trøffel

SNACKS
Østers · Agurk · Stikkelsbær
Hummersalat · Black Label Caviar · Sprød Wonton
Sprøde Tapioka · Persilleemulsion
Rösti · Serrano · Trøffel
Æbleskiver · Sort Sesam · Trøffel

SURDEJSBRØD & RØRT SMØR

RETTER

HUMMERBISQUE & STEGT DANSK HUMMER
Bagt Torsk · Porre · Ramsløgsolie · Boghvedekerner

SIKA HJORTE CARPACCIO & GOLD SELECTION CAVIAR
Syltede Ribs · Marv · Hasselnødder · Peberrod

OKSEMØRBRAD URUGUAY
Bøgehatte · Gulerod · Skalotteløg · Peber-Bordelaise

REBELSK CHOKOLADEBOMBE
Chokolade 
· Chokolade · Praline · Mandarin

 1150 pr. person
 

VINMENU
Champagne 
· La Perle Noir & Vinmenu
850 pr. person
Eller gå på opdagelse i vinkortet

Reservation kan foretages til Rebel via www.restaurantrebel.dk eller book direkte via vores online dinnerbooking.
Der kan reserver fra kl. 18.00 – 19.30 Senest. 
Middagen tager ca. 3 timer og vi siger tak for besøget og ønsker alle et godt nytår senest kl. 23.00

 

Drop overvejelserne om menu og råvarer. Drop det stressende indkøb i sidste øjeblik. Drop bekymringerne i dagene efter en mæt jul og op til nytårsaften.

Vi klarer maden for dig!

Det eneste, du skal gøre, er at tilberede vores sindssygt lækre nytårsmenu, som vi har sammensat for, at DU får endnu mere tid til at nyde aftenen med dem, du holder af. 

MENU

3 SNACKS & 3 RETTER

SNACKS
Sprøde Tapiokachips · Shichimi · Sort Sesam Mayo

Rørt Tatar af Okse · Wontontærte · Karse

Andekroket · Æblemayo

RETTER
HUMMERBISQUE & BAGT TORSK
Porre 
· Dild · Ramsløgolie · Boghvedekerner

OKSEFILET & PEBER BORDELAISE
Bagt Skalotteløg 
· Gulerodspuré · Bøgehatte

REBELSK CHOKOLADEBOMBE
Chokolade Cremeux 
· Chokolade Bavoire · Chokolade Crumble · Praline

495 PR. MENU (min. 2 couverter)

1/2 Dansk Hummer  295

Rossini Black Label Caviar      30g  395 
Rossini Gold Selection Caviar 30g  435
Rossini Gold Selection Caviar 50g  695

Hummer og Caviar Skal forudbestilles inden den 28/12

Det kræver kun, at du gør følgende:

– Bestiller min. 2 menuer.
– Bestiller dine menuer og eventuelt tilkøb af caviar og hummer senest den 28. december.

– Bestiller via mail, hvorefter du modtager en bekræftelse og information om betaling. Du kan også bestille direkte via vores online Dinnerbooking. 
– Afhenter dine menuer den 31. december mellem 11.30 og 14.30. 

Til gengæld sørger vi for, at du modtager en grundig beskrivelse af, hvordan du tilbereder din menu per mail.

Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan imødekomme særlige ønsker ift. allergener som glutenfri, laktose, pescetar, vegetar, veganer, mm.

Vi forbeholder os desuden muligheden for, at der kan være udsolgt inden bestillingsfristens udløb.