Menu & A la Carte
FROKOST
TORSDAG & FREDAG
A LA CARTE
SNACKS
KONSERVERET FRA LOLIN · Serveret med citron · Aioli · Brød & Rørt Smør
RETTER
EKSTRA TILBEHØR
ÅBNINGSTIDER
Køkkenet er åbent torsdag – fredag 12.00 – 14.30 Restauranten lukker SENEST 15.30
Menu
REBELSK AFTEN 795
Start senest kl. 20.45
Forudbestilling af denne menu anbefales ved bookinger 1. seat fredag & lørdag, da 2. seat kan være fyldt, og dermed er det ikke muligt at bestille den på aften. Skriv i kommentarfeltet når reservationen fortages
APPELTIZER
RETTER · Retterne er menu størrelser
TILKØB TIL MENU
VINMENU
A LA CARTE
SNACKS
VODKACAVIAR
RETTER
EKSTRA TILBEHØR
FØDEVAREALLERGIER
Har du allergi bedes du informere restauranten min. 24 timer før ankomst. Vi kan dog ikke imødekomme svære allergier, laktose eller veganer
FROKOST
TORSDAG & FREDAG
A LA CARTE
SNACKS
Østers · Kosho · Ribs & Løg 2 stk. 95
Tatar af Laks · Ponzu · Peberrod & Sprød Wontontærte 2 stk. 70
Torskekroket · Jalapeños & Wasabi 2 stk. 50
Sprøde Tapiokachips · Løg Dust & Persilleemulsion 50
Kartoffelrösti · Jamon Serrano · Aioli & Sort Trøffel 2 stk. 70
Kyllingelevermousse · Balsamico · Valnødder & Mælkebrød 2 stk. 50
Vietnamesisk Meatball & Koriandercreme 2 stk. 50
KONSERVERET FRA LOLIN
Serveret med citron · Aioli · Brød & Rørt Smør
Anjoser 90
Sadiner 100
Muslinger Escabeche 110
RETTER
30g Black Label Caviar · Vaffel 4 stk..· Løg & Crème Fraiche 595
Kulmule Ceviche · Radise · Daikon · Agurk & Leche de Tigre 125
Krabbebisque · Fennikel · Dild · Hvidløg & Croutons 135
Signatur Tatar af Okse · Ribs · Mayo · Sennep · Malt & Karse 100
Charcuteri · Jamon Serrano · Chorizo · Manchego · Røget Mandler & Oliven 155
Confiteret Kylling · Hjertesalat · Purløg · Kyllingeskind · Knoldselleripuré & Tyttebær 155
3 stk. Europæiske Oste · Ristet Maltbrød & Sødt 95
Jordbær · Jordbærsorbet · Skovmærke · Crumble & Hvid Chokolade 100
EKSTRA TILBEHØR
Rossini Black Label Caviar 10g/30g 195/550
Sort Trøffel 70
ÅBNINGSTIDER
Køkkenet er åbent torsdag – fredag 12.00 – 14.30 Restauranten lukker SENEST 15.30
MENU
REBELSK AFTEN 795
Start senest kl. 20.45
Forudbestilling af denne menu anbefales ved bookinger 1. seat fredag & lørdag, da 2. seat kan være fyldt,
og dermed er det ikke muligt at bestille den på aften. Skriv i kommentarfeltet når reservationen fortages
APPELTIZER
Østers · Kosho · Ribs & Løg
Tatar af Laks · Ponzu · Peberrod & Sprød Wontontærte
Kartoffelrösti · Jamon Serrano & Aioli
Kyllingelevermousse · Balsamico · Valnødder & Mælkebrød
Vietnamesisk Meatball & Koriandercreme
RETTER
”Retterne er menu størrelser”
Kulmule Ceviche · Radise · Daikon · Agurk & Leche de Tigre
Krabbebisque · Stegt Kammusling · Fennikel · Dild · Hvidløg & Croutons
Confiteret Kylling · Hjertesalat · Purløg · Kyllingeskind · Knoldselleripuré & Tyttebær
Jordbær · Jordbærsorbet · Skovmærke · Crumble & Hvid Chokolade
TILKØB TIL MENU
10g Rossini Black Label Caviar & Sort Trøffel 235
Ekstra Ret: Tatar af Okse eller 3 stk. Europæiske Oste 100
VINMENU
COMFORTABLE: 1 Glas La Perle Noire & 4 Glas Vin 625
UNCONTROLLABLE: 1 Glas Champagne · La Perle & 4 Glas Opgraderet Vin 950
A LA CARTE
SNACKS
Østers · Kosho · Ribs & Løg 2 stk. 95
Tatar af Laks · Ponzu · Peberrod & Sprød Wontontærte 2 stk. 70
Torskekroket · Jalapeños & Wasabi 2 stk. 50
Sprøde Tapiokachips · Løg Dust & Persilleemulsion 50
Kartoffelrösti · Jamon Serrano · Aioli & Sort Trøffel 2 stk. 70
Kyllingelevermousse · Balsamico · Valnødder & Mælkebrød 2 stk. 50
Vietnamesisk Meatball & Koriandercreme 2 stk. 50
VODKACAVIAR
Iskold Vodka & Rossini Caviar 100
RETTER
30g Black Label Caviar · Vaffel 4 stk..· Løg & Crème Fraiche 595
Kulmule Ceviche · Radise · Daikon · Agurk & Leche de Tigre 175
Krabbebisque · Stegt Kammusling · Fennikel · Dild · Hvidløg & Croutons 195
Pighvar en Croûte · Ærter · Spinat · Skalotteløg & Fiskefumé 255
Signatur Tatar af Okse · Ribs · Mayo · Sennep · Malt & Karse 145
Jamon Iberico 40g · Røget Mandler · Oliven & Olivenolie 155
Confiteret Kylling · Hjertesalat · Purløg · Kyllingeskind · Knoldselleripuré & Tyttebær 205
Okse Bavette AUS Grain-Fed · Asparges Broccoli · Steaksmør · Pommes Aligot & Sauce Madeira 275
4 stk. Europæiske Oste · Ristet Maltbrød & Sødt 145
Jordbær · Jordbærsorbet · Skovmærke · Crumble & Hvid Chokolade 135
EKSTRA TILBEHØR
Rossini Black Label Caviar 10g/30g 195/550
Sort Trøffel 70
LUNCH
THURSDAY & FRIDAY
A LA CARTE
SNACKS
Oysters · Kosho · Redcurrant & Onion 2 pcs. 90
Tartare of Salmon · Ponzu & Crispy Wonton Tart 2 pcs. 70
Cod Croquette · Jalapeños & Wasabi 2 pcs. 50
Crispy Tapioca · Onion Dust & Parsley Emulsion 50
Potato Rösti · Jamon Serrano · Aioli & Black Truffle 2 pcs. 70
Chicken Liver Mousse · Walnuts · Balsamic & Milk Bread 2 pcs. 50
Vietnamese Meatball & Coriander Cream 2 pcs. 50
VODKACAVIAR
Ice Cold Vodka & Rossini Caviar 100
DISHES
30g Black Label Caviar · Waffle 4 pcs.· Onion & Creme Fraiche 595
Hake Ceviche · Radish · Daikon · Cucumber & Leche de Tigre 125
Crab Bisque · Fennel · Dill · Garlic & Croutons 135
Signature Tartare of Beef · Redcurrant · Mayo · Mustard · Malt & Cress 100
Jamon Iberico 40g · Smoked Almonds · Olive & Olive Oil 155
Confi of Chicken · Gem salad · Chives · Chicken Skin · Celeriac Puree & Lingonberries 155
3 pcs. European Cheeses · Toasted Malt Bread & Sweet 95
Strawberry · Strawberry Sorbet · Woodruff · Crumble & White Chocolate 100
OPTIONAL EXTRA
Rossini Black Label Caviar 10g/30g 195/550
Black Truffle 70
MENU
REBELLIOUS EVENING 795
(Start latest at 20.45)
Pre-order is recommended for booking in 1st Seat Friday & Saturday, as the 2nd seat can be full,
then it is not possible to have this menu. Write in the comments when the reservation is made
APPELTIZER
Oysters · Kosho · Redcurrant & Onion
Tartare of Salmon · Ponzu · Horseradish & Crispy Wonton
Potato Rösti · Jamon Serrano & Aioli
Chicken Liver Mousse · Walnuts · Balsamic & Milk Bread
Vietnamese Meatball & Coriander Cream
DISHES
“The dishes are menu sizes”
Hake Ceviche · Radish · Daikon · Cucumber & Leche de Tigre
Crab Bisque · Fried Scallop · Fennel · Dill · Garlic & Croutons
Confi of Chicken · Gem salad · Chives · Chicken Skin · Celeriac Puree & Lingonberries
Strawberry · Strawberry Sorbet · Woodruff · Crumble & White Chocolate
OPTIONAL EXTRA TO MENU
10g Rossini Black Label Caviar · Black Truffle 235
EXTRA DISH: Tartare of Beef Or 3 pcs. European Cheeses 100
WINE MENU
COMFORTABLE: 1 Glass La Perle Noire & 4 Glasses of Wine 625
UNCONTROLLABLE: 1 Glass Champagne · La Perle & 4 Glasses Upgraded Wine 950
A LA CARTE
SNACKS
Oysters · Kosho · Redcurrant & Onion 2 pcs. 90
Tartare of Salmon · Ponzu & Crispy Wonton Tart 2 pcs. 70
Cod Croquette · Jalapeños & Wasabi 2 pcs. 50
Crispy Tapioca · Onion Dust & Parsley Emulsion 50
Potato Rösti · Jamon Serrano · Aioli & Black Truffle 2 pcs. 70
Chicken Liver Mousse · Walnuts · Balsamic & Milk Bread 2 pcs. 50
Vietnamese Meatball & Coriander Cream 2 pcs. 50
VODKACAVIAR
Ice Cold Vodka & Rossini Caviar 100
DISHES
30g Black Label Caviar · Waffle 4 pcs.· Onion & Creme Fraiche 595
Hake Ceviche · Radish · Daikon · Cucumber & Leche de Tigre 175
Crab Bisque · Fried Scallop · Fennel · Dill · Garlic & Croutons 195
Turbot en Croûte · Peas · Spinach · Shallots & Fish Fumé 255
Signature Tartare of Beef · Redcurrant · Mayo · Mustard · Malt & Cress 145
Jamon Iberico 40g · Smoked Almonds · Olive & Olive Oil 155
Confi of Chicken · Gem salad · Chives · Chicken Skin · Celeriac Puree & Lingonberries 205
Beef Bavette AUS Grain-Fed · Green Asparagus · Pommes Aligot & Sauce Madeira 275
4 pcs. European Cheeses · Toasted Malt Bread & Sweet 145
Strawberry · Strawberry Sorbet · Woodruff · Crumble & White Chocolate 135
OPTIONAL EXTRA
Rossini Black Label Caviar 10g/30g 195/550
Black Truffle 70