Menu & A la Carte

FROKOST

TORSDAG & FREDAG
A LA CARTE
SNACKS
KONSERVERET FRA LOLIN · Serveret med citron · Aioli · Brød & Rørt Smør
RETTER
EKSTRA TILBEHØR
ÅBNINGSTIDER

Køkkenet er åbent torsdag – fredag 12.00 – 14.30 Restauranten lukker SENEST 15.30

Menu

REBELSK AFTEN  795
Start senest kl. 20.45
Forudbestilling af denne menu anbefales ved bookinger 1. seat fredag & lørdag, da 2. seat kan være fyldt, og dermed er det ikke muligt at bestille den på aften. Skriv i kommentarfeltet når reservationen fortages
APPELTIZER
RETTER · Retterne er menu størrelser
TILKØB TIL MENU
VINMENU

A LA CARTE

SNACKS
VODKACAVIAR
RETTER
EKSTRA TILBEHØR

FØDEVAREALLERGIER
Har du allergi bedes du informere restauranten min. 24 timer før ankomst. Vi kan dog ikke imødekomme svære allergier, laktose eller veganer

FROKOST

TORSDAG & FREDAG

A LA CARTE

SNACKS
Østers · Kosho · Ribs & Løg  2 stk.  95
Tatar af Laks · Ponzu · Peberrod & Sprød Wontontærte  2 stk.  70
Torskekroket · Jalapeños  & Wasabi   2 stk.  50
Sprøde Tapiokachips · Løg Dust & Persilleemulsion  50
Kartoffelrösti · Jamon Serrano · Aioli & Sort Trøffel  2 stk.  70
Kyllingelevermousse · Balsamico · Valnødder & Mælkebrød  2 stk.  50
Vietnamesisk Meatball & Koriandercreme  2 stk.  50 


KONSERVERET FRA LOLIN
Serveret med citron · Aioli · Brød & Rørt Smør
Anjoser  90
Sadiner  100
Muslinger Escabeche  110


RETTER
30g Black Label Caviar · Vaffel 4 stk..· Løg & Crème Fraiche  595

Kulmule Ceviche · Radise · Daikon · Agurk & Leche de Tigre  125

Krabbebisque · Fennikel · Dild · Hvidløg & Croutons  135

Signatur Tatar af Okse · Ribs · Mayo · Sennep · Malt & Karse  100

Charcuteri · Jamon Serrano · Chorizo · Manchego · Røget Mandler & Oliven  155

Confiteret Kylling · Hjertesalat · Purløg · Kyllingeskind · Knoldselleripuré & Tyttebær  155

3 stk. Europæiske Oste · Ristet Maltbrød & Sødt  95

Jordbær · Jordbærsorbet · Skovmærke · Crumble & Hvid Chokolade  100

EKSTRA TILBEHØR
Rossini Black Label Caviar 10g/30g  195/550
Sort Trøffel  70

ÅBNINGSTIDER
Køkkenet er åbent torsdag – fredag 12.00 – 14.30 Restauranten lukker SENEST 15.30

 

MENU

REBELSK AFTEN  795
Start senest kl. 20.45

Forudbestilling af denne menu anbefales ved bookinger 1. seat fredag & lørdag, da 2. seat kan være fyldt,
og dermed er det ikke muligt at bestille den på aften. Skriv i kommentarfeltet når reservationen fortages

APPELTIZER
Østers · Kosho · Ribs & Løg
Tatar af Laks · Ponzu · Peberrod & Sprød Wontontærte
Kartoffelrösti · Jamon Serrano & Aioli
Kyllingelevermousse · Balsamico · Valnødder & Mælkebrød
Vietnamesisk Meatball & Koriandercreme

RETTER
”Retterne er menu størrelser”
Kulmule Ceviche · Radise · Daikon · Agurk & Leche de Tigre
Krabbebisque · Stegt Kammusling · Fennikel · Dild · Hvidløg & Croutons
Confiteret Kylling · Hjertesalat · Purløg · Kyllingeskind · Knoldselleripuré & Tyttebær
Jordbær · Jordbærsorbet · Skovmærke · Crumble & Hvid Chokolade

TILKØB TIL MENU
10g Rossini Black Label Caviar & Sort Trøffel  235
Ekstra Ret: Tatar af Okse eller 3 stk. Europæiske Oste  100

VINMENU
COMFORTABLE: 1 Glas La Perle Noire & 4 Glas Vin  625
UNCONTROLLABLE: 1 Glas Champagne · La Perle & 4 Glas Opgraderet Vin  950

A LA CARTE 

SNACKS
Østers · Kosho · Ribs & Løg  2 stk.  95
Tatar af Laks · Ponzu · Peberrod & Sprød Wontontærte  2 stk.  70
Torskekroket · Jalapeños  & Wasabi   2 stk.  50
Sprøde Tapiokachips · Løg Dust & Persilleemulsion  50
Kartoffelrösti · Jamon Serrano · Aioli & Sort Trøffel  2 stk.  70
Kyllingelevermousse · Balsamico · Valnødder & Mælkebrød  2 stk.  50
Vietnamesisk Meatball & Koriandercreme  2 stk.  50 

VODKACAVIAR
Iskold Vodka & Rossini Caviar  100

RETTER
30g Black Label Caviar · Vaffel 4 stk..· Løg & Crème Fraiche  595

Kulmule Ceviche · Radise · Daikon · Agurk & Leche de Tigre  175

Krabbebisque · Stegt Kammusling · Fennikel · Dild · Hvidløg & Croutons  195

Pighvar en Croûte · Ærter · Spinat · Skalotteløg & Fiskefumé  255

Signatur Tatar af Okse · Ribs · Mayo · Sennep · Malt & Karse  145

Jamon Iberico 40g · Røget Mandler · Oliven & Olivenolie  155

Confiteret Kylling · Hjertesalat · Purløg · Kyllingeskind · Knoldselleripuré & Tyttebær  205

Okse Bavette AUS Grain-Fed · Asparges Broccoli · Steaksmør · Pommes Aligot & Sauce Madeira  275              

4 stk. Europæiske Oste · Ristet Maltbrød & Sødt  145

Jordbær · Jordbærsorbet · Skovmærke · Crumble & Hvid Chokolade  135

EKSTRA TILBEHØR
Rossini Black Label Caviar 10g/30g  195/550
Sort Trøffel  70

LUNCH

THURSDAY & FRIDAY
A LA CARTE

SNACKS
Oysters · Kosho · Redcurrant & Onion  2 pcs.  90
Tartare of Salmon · Ponzu & Crispy Wonton Tart   2 pcs.  70
Cod Croquette · Jalapeños  & Wasabi  2 pcs.  50
Crispy Tapioca · Onion Dust & Parsley Emulsion  50
Potato Rösti · Jamon Serrano · Aioli & Black Truffle  2 pcs.  70
Chicken Liver Mousse · Walnuts · Balsamic & Milk Bread  2 pcs.  50
Vietnamese Meatball & Coriander Cream  2 pcs.  50

VODKACAVIAR
Ice Cold Vodka & Rossini Caviar  100

DISHES
30g Black Label Caviar · Waffle 4 pcs.· Onion & Creme Fraiche  595

Hake Ceviche · Radish · Daikon · Cucumber & Leche de Tigre  125

Crab Bisque · Fennel · Dill · Garlic & Croutons  135

Signature Tartare of Beef · Redcurrant · Mayo · Mustard · Malt & Cress  100

Jamon Iberico 40g · Smoked Almonds · Olive & Olive Oil  155

Confi of Chicken · Gem salad · Chives · Chicken Skin · Celeriac Puree & Lingonberries  155

3 pcs. European Cheeses · Toasted Malt Bread Sweet   95

Strawberry · Strawberry Sorbet · Woodruff · Crumble & White Chocolate  100

OPTIONAL EXTRA
Rossini Black Label Caviar 10g/30g  195/550
Black Truffle  70

MENU

REBELLIOUS EVENING  795
(Start latest at 20.45)

Pre-order is recommended for booking in 1st Seat Friday & Saturday, as the 2nd seat can be full,
then it is not possible to have this menu. Write in the comments when the reservation is made

APPELTIZER
Oysters · Kosho · Redcurrant & Onion
Tartare of Salmon · Ponzu · Horseradish & Crispy Wonton
Potato Rösti · Jamon Serrano & Aioli
Chicken Liver Mousse · Walnuts · Balsamic & Milk Bread
Vietnamese Meatball & Coriander Cream

DISHES
“The dishes are menu sizes”
Hake Ceviche · Radish · Daikon · Cucumber & Leche de Tigre
Crab Bisque · Fried Scallop · Fennel · Dill · Garlic & Croutons
Confi of Chicken · Gem salad · Chives · Chicken Skin · Celeriac Puree & Lingonberries

Strawberry · Strawberry Sorbet · Woodruff · Crumble & White Chocolate 

OPTIONAL EXTRA TO MENU
10g Rossini Black Label Caviar · Black Truffle  235
EXTRA DISH:
Tartare of Beef Or 3 pcs. European Cheeses  100 

WINE MENU
COMFORTABLE: 1 Glass La Perle Noire & 4 Glasses of Wine  625
UNCONTROLLABLE: 1 Glass Champagne · La Perle & 4 Glasses Upgraded Wine  950

A LA CARTE 

SNACKS
Oysters · Kosho · Redcurrant & Onion  2 pcs.  90
Tartare of Salmon · Ponzu & Crispy Wonton Tart   2 pcs.  70
Cod Croquette · Jalapeños  & Wasabi  2 pcs.  50
Crispy Tapioca · Onion Dust & Parsley Emulsion  50
Potato Rösti · Jamon Serrano · Aioli & Black Truffle  2 pcs.  70
Chicken Liver Mousse · Walnuts · Balsamic & Milk Bread  2 pcs.  50
Vietnamese Meatball & Coriander Cream  2 pcs.  50

VODKACAVIAR
Ice Cold Vodka & Rossini Caviar  100

DISHES
30g Black Label Caviar · Waffle 4 pcs.· Onion & Creme Fraiche  595

Hake Ceviche · Radish · Daikon · Cucumber & Leche de Tigre  175

Crab Bisque · Fried Scallop · Fennel · Dill · Garlic & Croutons  195

Turbot en Croûte · Peas · Spinach · Shallots & Fish Fumé  255

Signature Tartare of Beef · Redcurrant · Mayo · Mustard · Malt & Cress  145

Jamon Iberico 40g · Smoked Almonds · Olive & Olive Oil  155

Confi of Chicken · Gem salad · Chives · Chicken Skin · Celeriac Puree & Lingonberries  205

Beef Bavette AUS Grain-Fed · Green Asparagus · Pommes Aligot & Sauce Madeira  275

4 pcs. European Cheeses · Toasted Malt Bread & Sweet  145

Strawberry · Strawberry Sorbet · Woodruff · Crumble & White Chocolate  135

OPTIONAL EXTRA
Rossini Black Label Caviar 10g/30g  195/550
Black Truffle  70