Nytårsaften & Takeaway

NYTÅRSAFTEN
PÅ REBEL

NYTÅRSMENU
med Caviar · Hummer & Trøffel

APPETIZERS

Østers · Peberrod · Dild 
· Agurk & Black Label Caviar

Tatar af Kammusling · Black Label Caviar &
Sprød Wonton Tærte

Torskekroket · Wasabiemulsion & Karse

Vaffel · Jamon Duroc · Aioli · Vesterhavsost & Sort Trøffel

RETTER

KRABBEBISQUE & HUMMERRAVIOLI
Spinat 
· Skalotteløg · Dild & Græskarkerner

BAGT TORSK
  Confiteret Kartoffel Persienne · Persille &
Kernemælkssauce med Ørredrogn

OKSESTRIPLOIN GF URUGUAY & SORT TRØFFEL
  Bagt Jordskok · Pommes Duchesse & Trøffelsauce

HAVTORN & KARAMELMOUSSE
Hvid Chokolade · Nødder & Dulce de Leche

MENU  1200 pr. person

PRESTIGE VINMENU

NV EXTRA BRUT RÉSERVE
Thierry Fournier, Champagne

1994 RIESLING “ÜRZIGER WÜRZGARTEN” SPÄTLESE
Weingut Benedict Loosen, Mosel

2021 BOURGOGNE BLANC
Henri Boillot, Bourgogne

2020 GUIDALBERTO
Tenuta San Guido, Toscana

2015 ALBANA PASSITO “Colle del Re”
Umberto Cesari, Emilia-Romagne

VAND Med/Uden Brus

MENU inkl. VINMENU & VAND  2100 pr. person

FØDEVAREALLERGI
Vi kan desværre ikke imødekomme svære allergier, laktose, vegetar eller veganer på denne menu.

INFORMATION

Book bord via vores online Dinnerbooking fra den 14 november

NYTÅRSMENU To Go

4 SNACKS

Torskekroket & Wasabiemulsion

Crustade med Laks · Æble · Peberrod & Dild

Vaffel med Jamon Duroc · Aioli & Vesterhavsost

Gravad Okse · Peberemulsion
Pistacie & Sprød Wontontærte

3 RETTER

KRABBEBISQUE
Rimmet Kammusling 
· Fennikel · Dild & Boghvedekerner

OKSESTRIPLOIN GRASS FED URUGUAY
  Bagt Jordskokke · Pommes Duchesse med Trøffel Madeirasauce med Purløg & Skalotteløg

HVID CHOKOLADEMOUSSE & HAVTORN
Marengs · Crumble & Dulce de Leche

525 pr. person

FØDEVAREALLERGI
Vi kan desværre ikke imødekomme allergier, laktose, vegetar/veganer eller ændringer til denne menu.

INFORMATION

Menu skal forudbestilles til min. 2 personer via 
online Dinnerbooking.
Afhentning mellem kl. 11.30 – 14.00 
på Restaurant Rebel