Nytårsaften & Takeaway
NYTÅRSAFTEN
PÅ REBEL
NYTÅRSMENU
med Caviar · Hummer & Trøffel
APPETIZERS
Østers · Peberrod · Dild · Agurk & Black Label Caviar
Tatar af Kammusling · Black Label Caviar &
Sprød Wonton Tærte
Torskekroket · Wasabiemulsion & Karse
Vaffel · Jamon Duroc · Aioli · Vesterhavsost & Sort Trøffel
RETTER
KRABBEBISQUE & HUMMERRAVIOLI
Spinat · Skalotteløg · Dild & Græskarkerner
BAGT TORSK
Confiteret Kartoffel Persienne · Persille &
Kernemælkssauce med Ørredrogn
OKSESTRIPLOIN GF URUGUAY & SORT TRØFFEL
Bagt Jordskok · Pommes Duchesse & Trøffelsauce
HAVTORN & KARAMELMOUSSE
Hvid Chokolade · Nødder & Dulce de Leche
MENU 1200 pr. person
PRESTIGE VINMENU
NV EXTRA BRUT RÉSERVE
Thierry Fournier, Champagne
1994 RIESLING “ÜRZIGER WÜRZGARTEN” SPÄTLESE
Weingut Benedict Loosen, Mosel
2021 BOURGOGNE BLANC
Henri Boillot, Bourgogne
2020 GUIDALBERTO
Tenuta San Guido, Toscana
2015 ALBANA PASSITO “Colle del Re”
Umberto Cesari, Emilia-Romagne
VAND Med/Uden Brus
MENU inkl. VINMENU & VAND 2100 pr. person
FØDEVAREALLERGI
Vi kan desværre ikke imødekomme svære allergier, laktose, vegetar eller veganer på denne menu.
INFORMATION
Book bord via vores online Dinnerbooking fra den 14 november
NYTÅRSMENU To Go
4 SNACKS
Torskekroket & Wasabiemulsion
Crustade med Laks · Æble · Peberrod & Dild
Vaffel med Jamon Duroc · Aioli & Vesterhavsost
Gravad Okse · Peberemulsion
Pistacie & Sprød Wontontærte
3 RETTER
KRABBEBISQUE
Rimmet Kammusling · Fennikel · Dild & Boghvedekerner
OKSESTRIPLOIN GRASS FED URUGUAY
Bagt Jordskokke · Pommes Duchesse med Trøffel Madeirasauce med Purløg & Skalotteløg
HVID CHOKOLADEMOUSSE & HAVTORN
Marengs · Crumble & Dulce de Leche
525 pr. person
FØDEVAREALLERGI
Vi kan desværre ikke imødekomme allergier, laktose, vegetar/veganer eller ændringer til denne menu.
INFORMATION
Menu skal forudbestilles til min. 2 personer via
online Dinnerbooking.
Afhentning mellem kl. 11.30 – 14.00
på Restaurant Rebel