Nytårsaften & Takeaway

GUIDE TIL TO GO

GUIDE TIL TILBEREDNING & ANRETNING

Tusind tak for at, du valgte vores nytårsmenu i år. 

Her er fremgangsmåde til tilberedningen og forslag på anretning.

Først: Tjek om alt er der. Vi pakker det hele grundigt og tjekker altid det hele igennem en ekstra gang. Men der kan ske fejl, når vi pakker til mange mennesker.

Alt i den store pose skal på køl – tag dog gerne posen ud ca. 30 minutter før, du starter tilberedningen. Desserten skal dog blive i køleskabet.

Den lille pose er råvare der ikke skal på køl, som Wontontærte, Croustade, Boghvedekerner, Pistacie, Dildolie, Marengs og Chokoladecrumble (Sæt gerne Chokoladecrumble på køl ca. 30 min. inden servering.

Er du i tvivl, om du har fat i den rigtige mayo/creme, så smag hurtigt på det. Så finder du hurtigt ud af, hvad der er hvad.

På vores Facebook og Instagram er der billeder af de fleste snacks og retter, som du kan bruge til inspiration. Ellers er det bare kreativiteten, der styrer løjerne.

 Vi har delt menuen i fire gruppenumre:

Snacks har nr. 1. – Forret nr. 2. – Hovedret nr. 3. 
Dessert nr. 4.
På alle emballager med samme nummer hører til den samme serveringsgruppe.

På låget vil der stå gruppe nr. 1. – 2. – 3. eller 4. samt 
 antal pers/pax/p

SNACKS 1.

Tatar af Laks, Æble og Croustade
 
(Denne snack er klar til at spise)
Hæld væske fra æble og dild blanding og bland sammen med laks. Kom i Croustade og herefter et par dutter af peberrodscreme (hvid sprøjtepose) 

Torskekroket & Wasabimayo
Torskekroket er færdigtilberedt og skal på i et fad eller på en rist og varmes i forvarmet ovnen på 200° i ca. 3-4 min. Længere tid, hvis den er køleskabskold.
En lille dut Wasabimayo (lysegrøn sprøjtepose) på tallerkenen, herefter den varme torskekroket lægges oven på, så den ikke triller rundt – til sidst en god dut på toppen. 

Vaffel, Aioli, Duroc & Vesterhavsost
Vaffel skal på en fad og varmes i forvarmet ovnen på 200° i ca. 2-3 min. Tag fadet ud og sprøjt en god mængde Aioli (Der står Aioli på sprøjteposen) på vaffel, herefter en skive Durocskinke og til sidst drysses Vesterhavsost på. Vaffel løftes op af fadet på serveringstallerken/fad. 

Gravad Okse, Pebermayo, Rucola, Pistacie og Wonton
(Denne snack er klar til at spise)
Ca. en spiseske Gravad Okse kommes ned i Wontontærte. Herefter kommes 3-4 dutter af pebermayo (Der står peber på sprøjteposen) 2 stk. Rucola kommes på og til sidst drysses med en smule Pistacie.

FORRET 2. KRABBEBISQUE & RIMMET KAMMUSLING
Krabbebisque skal varmes op i lille gryde lige til den lige begynder at boble. Pas på med for høj varme og hold øje, ellers så kan den hurtigt boble over. Krabbebisque kan også varmes op i en mikroovn i ca. 2-3 min. Tid afhænger af mængden og man skal igen lige passe på den ikke bobler over.

Kammusling er rimmet med salt/sukker og skal ikke tilberedes.

Anretning:
Forvarme dybe tallerkner/skåle i ovnen inden anretning.
Fennikel – ca. en skefuld i bunden af dybe tallerken/skål. Herefter drysses cirka en skefuld boghvedekerner på og derefter kommer du cirka 2 teske dildolie rundt omkring på retten. Rimmet Kammusling cirka tre skiver ligges oven på fennikel. Den varme Krabbebisque hældes på ved bordet. Der er cirka 1.25 dl. pp. 

HOVEDRET 3. ANGUS OKSESTRIPLOIN
Vi har skåret Oksestriploin i størrelser til 2 og 3 personer. Dvs. 1 stykke kød er til 2 eller 3 personer og ca. 130 gr. pp.
Oksestriploin skal krydres med salt og peber og brunes af på en varm pande med olie. Først den side med fedtkanten ca. 40-45 sek. Derefter på de andre sider i ca. 25-30 sek. Der må gerne være en god stegeskorpe. Kom en god klat smør og et par fed hvidløg (Hvis I har) når I er nået til sidste side.
Kødet med hvidløg skal på en ildfast fad og i forvarmet ovnen på 180° i ca. 

Ca. 13 – 14 min. på stykker til 2 pers.
Ca. 20 min. på stykker til 3 pers.

Tage kødet ud, og lad det hvile i ca. 5-7 min.
Ønsker man kødet mere tilberedt, så skal kødet have 2-3 min. mere.
 

Jordskokker og Pommes Duchesse skal i ovnen et par min. inden kødet er færdigt, da de kan skal have ca. 8 min. (mens kødet hviler) 

Trøffelsauce skal varmes op i lille gryde lige til den lige begynder at boble. Pas på med for høj varme, da den hurtigt kan brænde på. Herefter skal løg/purløg kommes i, og så er den klar til servering.

Saucen kan også varmes op i en mikroovn i ca. 1-2 min. Tid afhænger af mængden, og man skal igen lige passe på den ikke bobler over. 

Anretning:
Forvarme middagstallerkner i ovnen inden anretning.
Kødet kan skæres ud to eller flere skiver eller som en steak. Krydres med lidt havsalt og lidt peber.
Placer kødet lidt til venstre på tallerken. Pommes placeres på højre side af kødet. Et par jordskokker på pommes og til sidst pynt med noget brøndkarse.
Saucen serveres ved bordet. 

DESSERT 4. CHOKOLADEMOUSSE med HAVTORN & CHOKOLADECRUMBLE
Desserten er en sat mousse med havtorngelé og kagebund. Den er klar til at spise direkte fra bøtten køleskabskold.
Sprøjte eller lave dutter af Dulche de Leche (Lille sprøjte pose) på havetorngelé, herefter Chokoladecumble ca. en spiseske drysses på – og til sidst kommes stykker af marengs (ca. 4-5 stk. pp) på. 

TUSIND TAK FOR BESTILLINGEN 

GOD FORNØJELSE & GODT NYTÅR

INFORMATION

Book bord via vores online Dinnerbooking fra den 14 november

NYTÅRSMENU To Go & TO STAY

ULSOLGT

4 SNACKS

Torskekroket & Wasabiemulsion

Crustade med Laks · Æble · Peberrod & Dild

Vaffel med Jamon Duroc · Aioli & Vesterhavsost

Gravad Okse · Peberemulsion
Pistacie & Sprød Wontontærte

3 RETTER

KRABBEBISQUE
Rimmet Kammusling 
· Fennikel · Dild & Boghvedekerner

OKSESTRIPLOIN ANGUS
  Bagt Jordskokke · Pommes Duchesse med Trøffel Madeirasauce med Purløg & Skalotteløg

HVID CHOKOLADEMOUSSE & HAVTORN
Marengs · Crumble & Dulce de Leche

525 pr. person

ULSOLGT

NYTÅRSMENU PÅ REBEL
med Caviar · Hummer & Trøffel

APPETIZERS

Østers · Peberrod · Dild 
· Agurk & Black Label Caviar

Tatar af Kammusling · Black Label Caviar &
Sprød Wonton Tærte

Torskekroket · Wasabiemulsion & Karse

Vaffel · Jamon Duroc · Aioli · Vesterhavsost & Sort Trøffel

RETTER

KRABBEBISQUE & HUMMERRAVIOLI
Spinat 
· Skalotteløg · Dild & Græskarkerner

BAGT TORSK
  Confiteret Kartoffel Persienne · Persille &
Kernemælkssauce med Ørredrogn

OKSESTRIPLOIN ANGUS & SORT TRØFFEL
  Bagt Jordskok · Pommes Duchesse & Trøffelsauce

HAVTORN & KARAMELMOUSSE
Hvid Chokolade · Nødder & Dulce de Leche

MENU  1200 pr. person

PRESTIGE VINMENU

NV EXTRA BRUT RÉSERVE
Thierry Fournier, Champagne

1994 RIESLING “ÜRZIGER WÜRZGARTEN” SPÄTLESE
Weingut Benedict Loosen, Mosel

2021 BOURGOGNE BLANC
Henri Boillot, Bourgogne

2020 GUIDALBERTO
Tenuta San Guido, Toscana

2015 ALBANA PASSITO “Colle del Re”
Umberto Cesari, Emilia-Romagne

VAND Med/Uden Brus

VINMENU & VAND  1100 pr. person

FØDEVAREALLERGI
Vi kan desværre ikke imødekomme svære allergier, laktose, vegetar eller veganer på denne menu.

FØDEVAREALLERGI
Vi kan desværre ikke imødekomme allergier, laktose, vegetar/veganer eller ændringer til denne menu.

INFORMATION

Menu skal forudbestilles til min. 2 personer via 
mail til info@restaurantrebel.dk.
Når man har modtaget en bekræftelse og Rebel har modtaget prepay så er bestillingen endelig

Afhentning mellem kl. 11.30 – 14.00 
på Restaurant Rebel den 31/12-2024