Menu & A la Carte
VINTERMENU med vintertrøffel
700 pr. person (7/2 - 16/2)
Kontakt os for bordbestilling på info@restaurantrebel.dk eller tlf. 33 32 32 09
APPELTIZER
Rimmet Reje · Wasabi & Sprød Wonton
Sprøde Tapioka · Dild & Østersemulsion
Kyllingekroket · Trøffelemulsion & Sort Vintertrøffel
Vaffel · Jamon Duroc · Aioli & Vesterhavsost
Vietnamesisk Meatball · Sesam & Koriandercreme
RETTER
Krabbebisque · Kammusling · Æble · Fennikel · Dildolie & Ristet Boghvedekerner
Confiteret Kylling · Knoldselleri · Sprødt Kyllingeskind · Trøffelsauce & Sort Vintertrøffel
Ingrid Marie Æblesorbet · Vanilje Ganache · Karamelliseret Nødder & Dulce de Leche
TILKØB TIL MENU
10g/30g Rossini Black Label Caviar
195/550
Ekstra Ret: 3 stk. Europæiske Oste
95
Menu
REBELSK AFTEN 745
Start senest kl. 20.45
Forudbestilling af denne menu anbefales ved bookinger 1. seat fredag & lørdag, da 2. seat kan være fyldt, og dermed er det ikke muligt at bestille den på aften. Skriv i kommentarfeltet når reservationen fortages
APPELTIZER
Østers · Peberrod · Dildolie & Agurk
Tatar af Kammusling · Creme Fraiche & Sprød Wonton
Vaffel · Jamon Duroc · Aioli & Vesterhavsost
Gravad Okse · Peberemulsion · Pistacienødder & Sprød wonton
Vietnamesisk Meatball · Sesam & Koriandercreme
RETTER · Retterne er menu størrelser
Krabbebisque · Kammusling · Fennikel · Dild & Ristet Boghvedekerner
Bagt Torsk · Persille · Kartoffel · Glaskål · Ørredrogn & Kærnemælkssauce
Confiteret Kylling · Porre · Portobello · Ramsløgsolie · Blanquettesauce & Sort Vintertrøffel
Ingrid Marie Æblesorbet · Vanilje Ganache · Karamelliseret Nødder & Dulce de Leche
TILKØB TIL MENU
Rossini Black Label Caviar & Sort Vintertrøffel
195
Ekstra Ret: Tatar af Okse eller 4 stk. Europæiske Oste
100
VINMENU
COMFORTABLE: 1 Glas La Perle Noire & 4 Glas Vin
625
UNCONTROLLABLE: 1 Glas Champagne · 1 Glas La Perle & 4 Glas Opgraderet Vin
950
A LA CARTE
SNACKS
Østers · Peberrod · Dildolie & Agurk
2 stk. 90
Tatar af Kammusling · Creme Fraiche · Sprød Wonton & Black Label Caviar
2 stk. 130
Laks · Miso · Sesam · Sprød Wonton & Ørredrogn
2 stk. 80
10g Rossini Black Label Caviar · Vaffel 2 stk. · Løg & Crème Fraiche
245
Kartoffel Rösti & Miso Dip
4 stk. 45
Kyllingekroket · Trøffelemulsion & Sort Vintertrøffel
2 stk. 100
Vaffel · Jamon Duroc · Aioli & Vesterhavsost
2 stk. 70
Gravad Okse · Peberemulsion · Pistacienødder & Sprød wonton
2 stk. 50
Vietnamesisk Meatball · Sesam & Koriandercreme
2 stk. 50
VODKACAVIAR
Iskold Vodka & Rossini Caviar
100
RETTER
30g Rossini Black Label Caviar · Vaffel 4 stk..· Løg & Crème Fraiche
595
Krabbebisque · Kammusling · Fennikel · Dild & Ristet Boghvedekerner
165
Jamon Iberico · Ristet Brioche · Oliven & Olivenolie
135
Signatur Tatar af Okse · Ribs · Mayo · Sennep · Malt & Karse
125
Bagt Torsk · Persille · Kartoffel · Glaskål · Ørredrogn & Kærnemælkssauce
175
Confiteret Kylling · Porre · Portobello · Ramsløgsolie · Blanquettesauce & Sort Vintertrøffel
245
4 stk. Europæiske Oste · Ristet Maltbrød & Sødt
135
Ingrid Marie Æblesorbet · Vanilje Ganache · Karamelliseret Nødder & Dulce de Leche
145
Donut · Vaniljeis · Dulce de Leche & Chokoladesauce
125
EKSTRA TILBEHØR
Rossini Black Label Caviar 10g/30g
195/550
Sort Vintertrøffel
60
FØDEVAREALLERGIER Har du allergi bedes du informere restauranten min. 24 timer før ankomst. Vi kan dog ikke imødekomme svære allergier, laktose og vegetar.