Seafood Week 17/5 – 25/5

SEAFOOD MENU
17/5 – 25/5
 

SNACKS
Tatar af Kammusling · Wasabi · Wontontærte
Torskekroket 
· Aioli · Shichimi
Sprøde Tapioka · Dild · Østersemulsion
Laks ·  Peberrod · Agurk · Karse · Rossini Caviar

RETTER
JOMFRUHUMMERBISQUE
Tomater · Thai Basilikum · Boghvedekerner

TORSK EN CROÛTE 
Ærter · Bønner · Fiskefumé · Rossini Caviar

RABARBER
Hvid Chokolade · Mazarin · Citron Verbena

685 pr. person

A LA CARTE  
17/5 – 25/5 
 

SNACKS
Østers · Kosho · Ribs · Skalotteløg  2 stk. 95
Tatar af Kammusling · Wasabi · Wontontærte  2 stk. 80
Torskekroket · Aioli · Shichimi  2 stk. 60
Sprøde Tapioka · Dild · Østersemulsion  50
Tatar af Laks · Peberrod · Agurk · Karse · Rossini Caviar  80

RETTER
Jomfruhummerbisque · Tomater · Thai Basilikum · Boghvedekerner  175

Signatur Tatar af Okse · Syltede Ribs · Urtemayo · Sennep · Karse  155
 
Torsk en Croûte · Ærter · Bønner · Fiskefumé · Rossini Caviar  255
 

Confiteret Kylling · Hjertesalat · Kyllingeskind · Knoldselleri · Tyttebær  215

4 stk. Europæiske Oste · Ristet Maltbrød · Sødt  135
 

Rabarber · Hvid Chokolade · Mazarin · Citron Verbena  135

Vi er glade for at...

..tilbyder dig en virkelig rebelske madoplevelse i en behagelig og uhøjtidelig atmosfære.

Billedet viser en ret, der består af kammuslinger, kaviar og agurk.