Menu

Rebelsk VINTERMENU "VinterGourmet"

400 kr. pr. person

Vintermenu tilbydes kun mellem den 10/02 – 18/02
Reservation via onlinebooking (Dinnerbooking) eller via mail info@restaurantrebel.dk
Reservation er gennemført, når man har prepay for menuen og modtaget en bekræftelse.

Reservation kan fortages i 1. eller 2. seat:
1. seat mellem 17.30 til 18.15 (bordet haves i 2 timer og 15 min)
2. seat mellem 20.30 – 21.00 (Bordet resten af aften)

Snacks:
Crustade, laks og citronmayo
Torskecroquette og wasabi
Rejetoast, kimchimayo og springløg

Amuse bouche
Signaturtatar af okse

Forret
Jomfruhummerbisque
Æble, knoldselleri og urteolie

Hovedret
Boef onglet
Kartoffel, skalotteløg og portvinsauce

Dessert
Mokkais
Praline og karamel

Tilkøb
Rossini WSP caviar 10g: 135 kr.
1/2 stegt hummer: 275 kr

MENUER

EN REBELSK AFTEN

Menuen tager ca. 3 timer
(Start senest kl. 20.45)

Forudbestilling af denne menu anbefales ved bookinger 1. seat fredag & lørdag, da 2. seat kan være fyldt, og dermed er det ikke muligt at bestille den på aften. Skriv i kommentarfeltet når reservationen fortages

4 Snacks & 1 Amuse

Dansk Blæksprutte · Agurk · Peberrod · Stikkelsbær

Pocheret Æg · Persille · Surdejs Croutons · Urter

Gravad Okse · Peber · Kartoffel · Rødløg

Confiteret Grisebryst · Savoykål · Sennepsfrø · Sauce Blanquette

Mokka Is · Vanilje · Praline · Karamel

1 Gl. Champagne & 6 Gl. Vinmenu
Pr. Person 1595

TILKØB: Rossini WSP Caviar 10g & ¼ Stegt Hummer Tillæg 250

 

DEN LILLE REBEL

Menuen tager ca. 2 timer

4 Snacks & 1 Amuse

Dansk Blæksprutte · Agurk · Peberrod · Stikkelsbær

Confiteret Grisebryst · Savoykål · Sennepsfrø · Sauce Blanquette

Mokka Is · Vanilje · Praline · Karamel

Pr. Person 595
Inkl. 1 Gl. Champagne & 4 Gl. Vinmenu 1035

TILKØB: Rossini WSP Caviar 10g & ¼ Stegt Hummer Tillæg 250

A LA CARTE

SNACKS

Rejekroketter & Wasabimayo 2 stk. 45

Mælkebrød · Vesterhavsost & Trøffelmayo 2 stk. 60

Kyllingerillette · Kyllingeskind & Ristet brød 50

RETTER

Dansk Blæksprutte · Agurk · Peberrod · Stikkelsbær 185

Pocheret Æg · Persille · Surdejs Croutons · Urter 165

Tatar Af Okse · Syltede Ribs · Urtemayo · Sennep · Karse 165

Gravad Okse · Peber · Kartoffel · Rødløg 165

Havtaske · Palmekål · Brunet Smør · Dild · Muslingesauce 195

Confiteret Grisebryst · Savoykål · Sennepsfrø · Sauce Blanquette 195

Mælkeis · Rossini WSP Caviar 10g · Hasselnøddeolie 195

Mokka Is · Vanilje · Praline · Karamel 135

EKSTRA TILBEHØR

Rossini WSP Caviar 10g/50g 140/650 · ½ Stegt Hummer 295

FØDEVAREALLERGIER
Har du allergi bedes du informere restauranten min. 24 timer før ankomst. Vi kan dog ikke imødekomme svære allergier, laktose eller veganer

Vi tilbyder også...

Oplev private dining og gruppemåltider. Personlige menuer og omhyggelig service i private omgivelser.