Menu
Rebelsk VINTERMENU "VinterGourmet"
400 kr. pr. person
Vintermenu tilbydes kun mellem den 10/02 – 18/02
Reservation via onlinebooking (Dinnerbooking) eller via mail info@restaurantrebel.dk.
Reservation er gennemført, når man har prepay for menuen og modtaget en bekræftelse.
Reservation kan fortages i 1. eller 2. seat:
1. seat mellem 17.30 til 18.15 (bordet haves i 2 timer og 15 min)
2. seat mellem 20.30 – 21.00 (Bordet resten af aften)
Snacks:
Crustade, laks og citronmayo
Torskecroquette og wasabi
Rejetoast, kimchimayo og springløg
Amuse bouche
Signaturtatar af okse
Forret
Jomfruhummerbisque
Æble, knoldselleri og urteolie
Hovedret
Boef onglet
Kartoffel, skalotteløg og portvinsauce
Dessert
Mokkais
Praline og karamel
Tilkøb
Rossini WSP caviar 10g: 135 kr.
1/2 stegt hummer: 275 kr
MENUER
EN REBELSK AFTEN
Menuen tager ca. 3 timer
(Start senest kl. 20.45)
Forudbestilling af denne menu anbefales ved bookinger 1. seat fredag & lørdag, da 2. seat kan være fyldt, og dermed er det ikke muligt at bestille den på aften. Skriv i kommentarfeltet når reservationen fortages
4 Snacks & 1 Amuse
Dansk Blæksprutte · Agurk · Peberrod · Stikkelsbær
Pocheret Æg · Persille · Surdejs Croutons · Urter
Gravad Okse · Peber · Kartoffel · Rødløg
Confiteret Grisebryst · Savoykål · Sennepsfrø · Sauce Blanquette
Mokka Is · Vanilje · Praline · Karamel
1 Gl. Champagne & 6 Gl. Vinmenu
Pr. Person 1595
–
TILKØB: Rossini WSP Caviar 10g & ¼ Stegt Hummer Tillæg 250
DEN LILLE REBEL
Menuen tager ca. 2 timer
4 Snacks & 1 Amuse
Dansk Blæksprutte · Agurk · Peberrod · Stikkelsbær
Confiteret Grisebryst · Savoykål · Sennepsfrø · Sauce Blanquette
Mokka Is · Vanilje · Praline · Karamel
Pr. Person 595
Inkl. 1 Gl. Champagne & 4 Gl. Vinmenu 1035
–
TILKØB: Rossini WSP Caviar 10g & ¼ Stegt Hummer Tillæg 250
A LA CARTE
SNACKS
Rejekroketter & Wasabimayo 2 stk. 45
Mælkebrød · Vesterhavsost & Trøffelmayo 2 stk. 60
Kyllingerillette · Kyllingeskind & Ristet brød 50
RETTER
Dansk Blæksprutte · Agurk · Peberrod · Stikkelsbær 185
Pocheret Æg · Persille · Surdejs Croutons · Urter 165
Tatar Af Okse · Syltede Ribs · Urtemayo · Sennep · Karse 165
Gravad Okse · Peber · Kartoffel · Rødløg 165
Havtaske · Palmekål · Brunet Smør · Dild · Muslingesauce 195
Confiteret Grisebryst · Savoykål · Sennepsfrø · Sauce Blanquette 195
Mælkeis · Rossini WSP Caviar 10g · Hasselnøddeolie 195
Mokka Is · Vanilje · Praline · Karamel 135
EKSTRA TILBEHØR
Rossini WSP Caviar 10g/50g 140/650 · ½ Stegt Hummer 295
FØDEVAREALLERGIER
Har du allergi bedes du informere restauranten min. 24 timer før ankomst. Vi kan dog ikke imødekomme svære allergier, laktose eller veganer
Vi tilbyder også...
Oplev private dining og gruppemåltider. Personlige menuer og omhyggelig service i private omgivelser.